Paree Fine Art, Werk in Kleur

In januari 2016 kon ik terecht in een cursusgroep van Mia Koeneman; van wie ik zoveel heb geleerd over het gebruik van kleur en over de techniek van het aquarelleren. Mia reikte mij een palet aan, die bijzonder praktisch blijft en die ik in de loop der tijd perfectioneerde met mijn eigen voorkeuren.
Kleur bleef lange tijd ondergesneeuwd in mijn werk, omdat ik zo bezig ben met het model..

Gedurende corona (geen model!) heb ik eindelijk de tijd genomen om het landschap als onderwerp te bestuderen.
Het landschap, met name het landschap waarin ik ben opgegroeid, de Zak van Zuid-Beveland in Zeeland en de stad waarin ik woon, Eindhoven, zult u terug gaan vinden in mijn werk. Deze mooie zomer 2022 heb ik gestoeid met ‘en plein air ‘ werken en heb ik eindelijk het idee dat ik ook buiten aan de slag kan en daadwerkelijk naar buiten ga om in de natuur te werken.

De